Γνωρίστε τα PhotoBooth και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας

Your Photo Booth Classic

Πήραμε ένα παραδοσιακό φωτογραφικό θάλαμο, τον «αναμίξαμε» με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χώρο της ψηφιακής φωτογραφίας και εκτύπωσης, και τον «συμπυκνώσαμε» ώστε να χωράει σε μια κομψή και φορητή θήκη. Έτσι γεννήθηκε το Your Photo Booth, έτοιμο να προσθέσει μια μοναδική και funταστική εμπειρία στο πάρτυ, το γάμο ή την εκδήλωσή σας! Σκοπός του photobooth είναι να προσφέρει στους καλεσμένους σας μια διαδραστική διασκεδαστική εμπειρία, και σε εσάς αναμνήσεις των αγαπημένων σας, άφθονο γέλιο και χαρά!

Σε ποιούς απευθύνεται;
  • Δεξιώσεις γάμου και Βάπτισης
  • Εταιρικές εκδηλώσεις
  • Γαμήλια πάρτυ
  • Events σε Bar & Club
  • Γενέθλια
  • Σχολικοί χοροί αποφοίτησης
  • Εγκαίνια καταστημάτων
Για να μη ξεχάσει κανείς τις στιγμές από το πάρτυ σας!

360 Booth

Για να είστε το επίκεντρο της προσοχής
Το 360 Video Booth είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε μια εμπειρία που τραβάει την προσοχή.
Το στήσιμο του 360 είναι περισσότερο από εντυπωσιακό, με τους καλεσμένους σας να είναι κυριολεκτικά το επίκεντρο της προσοχής.

360 Video Booth

Your Mirror Photo Booth

Where magic happens
Με την πρώτη ματιά μοιάζει σαν απλός κομψός καθρέπτης. Όταν όμως πλησιάσετε, αρχίζει η μαγεία! Κάτω από τον καθρέπτη βρίσκεται high end εξοπλισμός photo booth που θα αποθανατίσει τις καλύτερες στιγμές των καλεσμένων σας!

After The Tone

Ένα καταπληκτικό εναλλακτικό ευχολόγιο
για την εκδήλωσή σας που επιτρέπει στους καλεσμένους σας να ηχογραφούν προσωπικά μηνύματα με τις ευχές τους. Μετά την εκδήλωση, εσείς λαμβάνετε ένα αρχείο με όλες τις ηχογραφήσεις.

Selfie Box

The "eco" solution!
Το Selfiebox είναι για εσάς που αναζητάτε όλη την εμπειρία του photo booth σε ψηφιακή μορφή, αλλά δε θέλετε να ξεφύγει το budget σας.

Το SelfieBox ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!

Glam Booth

Κάνε το όπως οι Kardashians.

Εμβληματικό ασπρόμαυρο και αψεγάδιαστοι τόνοι επιδερμίδας.

 

Virtual PhotoBooth

Το virtual photo booth είναι μια μοντέρνα λύση για events. Είναι cloud based λύση, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται λήψη ή εγκατάσταση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, οπουδήποτε!is a modern photo op solution for events and marketing campaigns. It's a customizable, online photo booth, which means it doesn’t require any download and can be used by anyone, anywhere.